Messi després de fer el tercer gol de l'Argentina
Messi celebra un gol amb l'Argentina al Mundial de Qatar (Reuters)
Futbol

La transformació de Messi en "el noi dolent": "No tenia l'actitud de Maradona"

Un documental de la BBC revela l'opinió de l'entorn de l'argentí després del famós "Què mires, babau?" al Mundial de Qatar 2022

Redacció Esport3Actualitzat

És clar que tots els jugadors evolucionen, i no són els mateixos amb 20 anys que amb 35. Però quan ets el millor jugador del món, com Leo Messi, cada canvi, cada estridència i cada gest és examinat al detall. La victòria de l'Argentina al Mundial de Qatar va ser un d'aquests moments a la vida de Leo Messi en què totes les mirades estaven sobre ell.

Ara, un documental de la BBC relata com va ser la muntanya russa que va viure l'"albiceleste" per aconseguir la Copa del Món. Un dels fragments que han fet públics revela la transformació de l'actitud del 10 de Rosario, en especial després del famós episodi de Messi cridant "Què mires, babau?" a Wout Weghorst als quarts de final contra els Països Baixos.

Un dels que es mulla és el porter Emiliano Martínez, el Dibu, un dels herois del Mundial de l'Argentina per l'agònica tanda de penals a la final.

El Dibu compara l'actitud de generacions passades de l'Argentina amb l'actual:

"Nosaltres som més agressius, probablement, que l'equip que Messi tenia abans a la selecció argentina. Així que segurament s'està convertint una mica més com nosaltres, en aquell 'bad boy' ('noi dolent')"

Un altre company d'equip, Alexis Mac Allister, lloa l'actitud més ruda de Messi:

"Això és el que la gent li demanava al Leo. Li deien que no tenia l'actitud de Maradona."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BBC SPORT (@bbcsport)

 

Uns comentaris a propòsit del  "Què mires, babau?" que Messi va etzibar a Wout Weghorst a quarts de final davant les provocacions del neerlandès.

Al túnel de camí als vestidors, on estava fent una entrevista amb una televisió argentina, el jugador rival va passar per allà i Messi va interrompre l'entrevista per cridar: "Anda para allá, bobo".

En qüestió d'hores hi havia samarretes, tasses, amb la frase de Messi. Una frase que representava el canvi d'actitud de Leo Messi al llarg dels anys, i que sembla que a l'Argentina agrada.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut