Gattuso, durant les semifinals de la Supercopa d'Espanya (Reuters)
Futbol

La tempesta perfecta: el València acomiada Gattuso l'endemà de perdre els papers

El club xe ha anunciat que ha arribat a un acord amb l'entrenador italià per a la finalització del seu contracte

Redacció Esport3Actualitzat

Un dels rumors que sonava amb més força aquests últims dies s'ha fet oficial aquest dilluns: Gennaro Gattuso deixa de ser entrenador del València.

En unes setmanes en què milers d'aficionats s'han manifestat en contra de la gestió de Peter Lim, l'actual propietari del club ha decidit fer fora el tècnic italià.

La notícia s'ha oficialitzat l'endemà que l'equip sumés la tercera derrota en els últims quatre duels a Valladolid (1-0) i Gattuso perdés els papers després del partit. El cop que va etzibar a una càmera d'À Punt mentre donava explicacions als ultres que esperaven l'equip a l'aeroport, és la pitjor cloenda de l'etapa de l'italià a Mestalla.

El club xe, en un comunicat publicat a la seva pàgina web, ha anunciat que ha arribat a un acord amb l'entrenador per a la finalització del contracte. L'encarregat de substituir-lo serà Voro González, delegat i etern interí del València.

"El club vol agrair a l'entrenador el compromís i la feina d'aquests mesos a càrrec del primer equip i desitjar-li molta sort en el futur."

 

 

Una situació desoladora

El panorama que es trobarà Voro és desolador. El València va perdre a les semifinals de la Supercopa contra el Reial Madrid, va caure eliminat de la Copa contra l'Athletic Club la setmana passada i, a la Lliga, l'equip és catorzè amb 14 punts, a només 1 dels llocs de descens.

És la vuitena vegada que el fins ara delegat és l'elegit per ser el tècnic interí després d'acomiadar el primer entrenador de l'equip. El 2008 va substituir Koeman, el 2021 Pellegrino, el 2015 Nuno, el 2016 Ayestarán, el 2017 Prandelli, el 2020 Celades i el 2021 Javi Gracia.

Anar al contingut