El jugador del City no jugarà amb Noruega
Futbol

La selecció espanyola es deslliura de Haaland: deixa la concentració de Noruega per unes molèsties

El davanter noruec abandona la concentració de la seva selecció per uns problemes als engonals i torna a Manchester per recuperar-se amb els serveis mèdics del City

Redacció Esport3Actualitzat

Després de l'exhibició de la setmana passada, en què va marcar vuit gols en dos partits (5 contra l'RB Leipzig i 3 més contra el Burnley), la Federació Noruega de Futbol ha confirmat aquest dimarts que Erling Haaland té una lesió als engonals i que abandona la concentració de la selecció, que es prepara a Marbella. El davanter del Manchester City va notar dolor després de l'últim partit disputat amb el seu equip contra el Burnley i les proves que li han fet a Noruega han determinat que no es recuperarà a temps per participar en cap dels dos partits de la fase de classificació per a la pròxima Eurocopa, el primer dels quals enfrontarà els vikings a Espanya, aquest dissabte.

Respirarà alleujat Luis de la Fuente, que en la seva estrena com a seleccionador espanyol no haurà de preocupar-se per l'estat de forma i la voracitat del que actualment és el davanter més en forma del món. Per a Haaland, el duel contra la "roja" també era especial, ja que es disputarà a Màlaga, molt a prop de Marbella, localitat en què el golejador del City acostuma a passar les vacances d'estiu.

Halaand es posarà a les mans dels metges del seu club per intentar recuperar-se a temps per al duel contra el Liverpool, en què el conjunt de Pep Guardiola es juga mantenir el frec a frec amb l'Arsenal, en la lluita per la Premier League.

 

Anar al contingut