Juanchio Hernangómez captura un rebot (EFE)
Bàsquet

La selecció espanyola derrota l'Argentina (76-84) en la preparació del Mundial

Els de Scariolo no han pogut comptar amb Marc Gasol, però amb un gran Ricky Rubio s'han imposat en el partit de preparació del Mundial de la Xina

Actualitzat

L'equip de Scariolo ha sortit a la pista amb la baixa de Marc Gasol, que no ha pogut jugar per una indisposició. Per la seva part, per l'Argentina tampoc ha jugat el madridista Campazzo.

Laprovittola, amb un primer quart fantàstic (12 punts), ha liderat l'Argentina. Per Espanya les accions de Víctor Claver i dos triples de Rudy Fernández han fet que dominés el primer quart per un ajustat 23 a 25. El madridista Deck ha aguantat als argentins, però l'equip d'Espanya amb un treball d'equip ha anat ampliant les diferències fins al 37 a 42

A la segona meitat el partit s'ha fet més espès i ha baixat l'anotació dels dos equips. Els argentins ho han aprofitat per posar-se al davant en el marcador (50-49). I al final del tercer quart s'ha mantingut la igualtat (58-57).

En la part final del partit, el català dels Suns, Ricky Rubio, ha marcat diferències (ha acabat com a màxim anotador amb 25 punts), ha assumit la responsabilitat i els de Scariolo han acabat segellant el duel de preparació.

ARXIVAT A:
Marc Gasol
Anar al contingut