La Reial Societat salva un empat agònic i impedeix la revenja de l'Athletic (1-1)

Asier Villalibre ha avançat els visitants en el marcador, però Roberto López, en l'últim minut, ha fet la igualada definitiva aprofitant una greu errada d'Unai Simón

Aquesta dimecres s'ha completat la 29a jornada de Primera divisió amb la disputa del derbi basc entre la Reial Societat-Athletic Club, només quatre dies després de la final de Copa que va acabar amb la victòria de l'equip guipuscoà. Per aquest motiu, els jugadors de l'Athletic han fet el passadís d'honor als de la Reial abans de començar el partit.

Després, a l'hora de jugar, l'equip de Bilbao ha buscat la revenja i ha estat a punt d'obtenir-la. Quan ja semblava que el partit acabaria sense gols, Asier Villalibre, que feia poc que havia entrat al camp, ha aprofitat una passada d'Àlex Berenguer per fer el 0 a 1. Però Roberto López, en l'últim minut, ha fet el gol de l'empat per als locals, en una acció poc afortunada del porter Unai Simón. Amb l'empat, la Reial continua aspirant a classificar-se per a la Lliga Europa.