Futbol

La pressió de Mourinho a un jugador indisposat salva una eliminatòria

Eric Dier va deixar el camp indisposat, però el seu tècnic el va perseguir fins al lavabo perquè anés de pressa. De tornada al camp, va salvar una ocasió de gol i va permetre la classificació del Tottenham.

Actualitzat

Escena força insòlita en el partit de la Copa de la Lliga entre Tottenham i Chelsea. Al minut 77, i amb el Spurs, perdent per 1-0, Eric Dier va marxar de forma sobtada del terreny de joc i va desaparèixer pel túnel del vestidor. 

"No va ser res greu, però no m'havia passat mai. Quan tens una necessitat, tens una necessitat. Hi ha coses que no es poden evitar. No sé si José (Mourinho) va entendre què em passava. Li vaig dir a Hojbjerg i a Alderweireld que havia de marxar. Tenia rampes a l'estómac. Era horrible."

En veure l'escapada del seu jugador, Mourinho va anar darrere d'ell per intentar que tornés al camp al més aviat possible. La pressió del tècnic portuguès va tenir recompensa: poc després de tornar al terreny de joc, Dier va interceptar un atac del Chelsea que podria haver acabat en 2-0 i l'eliminació compromesa per als Spurs, que van empatar al 85' per mitjà d'Erick Lamela i van acabar passant per penals. 

"El que li ha passat a Eric no és normal i li he d'agrair molt el seu comportament. No s'hauria de permetre que els professionals juguin dos partits en menys de 48 hores. Estava completament deshidratat. Vaig haver-lo de pressionar perquè tornés al camp però és un exemple per a tothom."

 

El Tottenham, en el seu compte oficial, també va tenir un detall per al seu jugador, amb força humor, a l'hora de celebrar la classificació. 

 

Anar al contingut