Pol Lozano, a l'esquerra, i José Gragera, a la dreta
Pol Lozano, a l'esquerra, i José Gragera, a la dreta
Espanyol

L'Espanyol cedeix Pol Lozano al Granada i ultima el fitxatge de José Gragera

El migcampista català marx cedit al conjunt andalús i els blanc-i-blaus treballen en l'arribada del migcampista de l'Sporting de Gijón

Redacció Esport3Actualitzat

Pol Lozano jugarà cedit al Granada. Els blanc-i-blaus han tancat la cessió del migcampista català a l'equip de Paco López, que actualment milita a Segona Divisió.

 

 

El de Sant Quirze del Vallès, que acaba contracte el 2024, ha tingut un paper testimonial amb Diego Martínez aquesta temporada. És per això que el club català ha decidit repetir la fórmula de l'últim curs, en què Lozano va jugar cedit al Girona.

José Gragera, l'escollit

La prioritat per als dirigents blanc-i-blaus és la incorporació d'un migcentre, i l'escollit és José Gragera, amb qui els blanc-i-blaus ja tenen un acord. Ara, el club negocia el preu del traspàs amb l'Sporting de Gijón, a qui estan disposats a pagar fins a 3 milions. Des d'Asturies parlen, fins i tot, d'un principi d'acord.

Mentrestant, Denis Suárez ja és a Barcelona a l'espera de resoldre el seu futur. Aquesta matinada un aficionat de l'Espanyol ha penjat a les xarxes socials l'arribada del jugador a l'aeroport del Prat.

 

 

Tot i que no ha volgut desvelar el motiu del seu viatge però, segons informa l'agència EFE, el Celta i l'Espanyol haurien acordat aquest cap de setmana el traspàs del jugador pel que queda de temporada per uns 200.000 euros.

Anar al contingut