Tenis

La pluja fa ajornar el duel entre Rafa Nadal i Fernando González per un lloc a les semifinals

La pluja s'ha interposat en el camí de Rafa Nadal cap a les semifinals de l'Open de tenis dels Estats Units. El manacorí ha començat aquesta matinada el partit de quarts de final contra el xilè Fernando González i ho ha fet guanyant. Nadal s'ha adjudicat el primer set per 7 a 6 i, en el segon, el partit ha quedat interromput al "tie-break" per culpa de la pluja. De fet, l'enfrontament s'ha suspès en dues ocasions a causa de l'aiguat que ha caigut sobre les pistes de Flushing Meadows de Nova York. De moment, el partit està aturat i no es reprendrà fins al vespre.

Actualitzat
La pluja s'ha interposat en el camí de Rafa Nadal cap a les semifinals de l'Open de tenis dels Estats Units. El manacorí s'enfrontava aquesta matinada amb el xilè Fernando González i s'ha endut el primer set per 7 a 6. En el segon, el partit ha quedat interromput per la pluja quan hi havia empat a 6 jocs i s'estava disputant el "tie-break". De fet, l'enfrontament s'ha suspès en dues ocasions a causa de l'aiguat que ha caigut sobre les pistes de Flushing Meadows de Nova York.

El partit entre Nadal i González no es reprendrà fins aquest vespre, un cop acabi la primera semifinal femenina que enfrontarà la belga Kim Clijsters amb la nord-americana Serena Williams. Aquest ajornament obligarà els dos aspirants al títol a disputar tres partits en tres dies. Qui ja s'ha classificat per a la penúltima ronda del torneig a Nova York és Juan Martín del Potro. El gegant argentí s'ha desfet del croat Marin Cilic en quatre sets per 4-6, 6-3, 6-1 i 6-1. L'altre semifinal ja s'ha definit i enfrontarà el suís Roger Federer amb el serbi Novak Djokovic.
Anar al contingut