Primera Divisió

La plantilla del Llevant amenaça amb una vaga per no haver cobrat des de principi de temporada

La plantilla del Llevant ha anunciat que farà una vaga de 48 hores els dies 26 i 27 d'abril, coincidint amb el partit contra el Recre, amb l'objectiu de pressionar el club per solucionar els impagaments des de principis de temporada. Els deutes que l'entitat "granota" manté amb els jugadors estan relacionades amb el salari extra de Nadal, el corresponent al mes de març i gran part de les retribucions de la temporada passada, entre d'altres. Tot i que la decisió s'ha adoptat per unanimitat, la plantilla ha assegurat que respectarà el dret de qui vulgui jugar.

Actualitzat

Luis Manuel Rubiales, un dels capitans de l'equip, ha anunciat la mesura de pressió en qualitat de portaveu de tots els futbolistes. "Volem deixar ben clar que el club és qui incompleix, i l'Ajuntament de València qui té la capacitat i qui va adquirir el compromís que tots els jugadors cobrarien abans del 30 de juny. Hem treballat honradament durant molt de temps i hem lluitat com el que més, i hem arribat a la resolució per unanimitat que si abans del partit de Huelva no tenim una solució, farem vaga durant aquest cap de setmana", s'assegura en la nota llegida per Rubiales.

"Ho farem amb totes les conseqüències. Sabem que perjudiquem alguna gent, però nosaltres som els més perjudicats. Sabem que comptem amb el suport de l'afició i l'Associació de Penyes", ha afegit el jugador del Llevant.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut