Futbol

La plantilla del Lleida demana unitat per mantenir la categoria

Si dimarts era Miquel Pons el que demanava unitat per sortir de la difícil situació econòmica i esportiva en què es troba l'entitat, aquest dimecres ha estat la plantilla la que ha reiterat el discurs del president del Lleida. Els jugadors són conscients que ara més que mai ha de regnar la bona harmonia entre tots plegats per poder garantir el futur immediat del club.

Actualitzat

Miguel Rubio ha exigit la màxima intensitat als seus homes. I és que la situació de l'equip és límit. A més, diumenge arriba el líder al Camp d'Esports, en un partit on als blaus només els val la victòria per sortir del pou. Davant d'aquest preocupant panorama, la unió de tots plegats sembla la solució per sortir ben aviat de la zona de descens.

Precisament Ramon Ros continua recuperant-se de la lesió al genoll i s'espera que, en una setmana, ja estigui en perfectes condicions. Els que estan força recuperats de les molèsties físiques són Eneko Romo i Bruno. El navarrès s'ha entrenat amb normalitat, mentre que el català, que és baixa segura diumenge, ja que està sancionat, ha treballat al marge.

Anar al contingut