Entrega de medalles del Mundial amb Jenni Hermoso i Luis Rubiales
Entrega de medalles del Mundial amb Jenni Hermoso i Luis Rubiales (EFE)
Futbol

La mare de Rubiales, en vaga de fam i atrinxerada en una església

Ángeles Béjar no sortirà de l'església de Motril fins que es faci "justícia" amb el seu fill

Redacció Esport3Actualitzat

Una setmana després de l'inici del cas Rubiales, la mare del president de la RFEF s'ha declarat en vaga de fam. Aquest dilluns al matí Ángeles Béjar s'ha tancat a l'església de la Divina Pastora de Motril i ha assegurat que no en sortirà fins que es faci "justícia amb el seu fill".

Amb aquest gest, la mare del dirigent suspès reclama una solució a la "cacera, inhumana i sagnant," que s'estaria fent amb el seu fill, amb "una cosa que no es mereix".

Segons ha confirmat a EFE Béjar, el tancament a l'església del barri dels Caputxins de Motril (Granada) serà "indefinit, dia i nit". Quan el capellà ha marxat de l'església, la mare de Rubiales s'hi ha quedat a dins amb la seva germana.

En aquesta parròquia s'ha comentat que la dona es troba en bon estat i resant, després que Rubiales arribés aquest cap de setmana a passar uns dies de descans a Motril.

Precisament en aquesta localitat, i a prop de l'estadi municipal, han apregut pintades contra el president suspès de la RFEF.

Pintades en contra de Rubiales a prop de l'Estadi Municipal Escribano Castilla de Motril
Pintades en contra de Rubiales a prop de l'Estadi Municipal Escribano Castilla, de Motril (EFE)

Béjar demana a Jennifer Hermoso que "digui la veritat" i "mantingui la versió que va tenir al principi dels fets". Assegura que el seu fill és "incapaç de fer-li mal a ningú".

La FIFA va suspendre Rubiales de tota activitat aquest dissabte, després de la polèmica amb el petó no consentit del president de la Federació.

Aquest dilluns a la tarda la RFEF ha convocat una reunió "urgent" per avaluar el cas Rubiales i estudiar mesures. 

 

 

ARXIVAT A:
Mundial Femení
Anar al contingut