Bàsquet

La lliçó d'esportivitat de Gregg Popovich que fa la volta al món

El tècnic dels San Antonio Spurs agafa el micròfon per demanar que deixin d'escridassar Kawhi Leonard, l'antiga estrella de l'equip

Redacció Esport3Actualitzat

Gregg Popovich és una de les personalitats més reconegudes de l'NBA en els últims anys. Als seus 74 anys, i amb gairebé 30 d'experiència com a primer entrenador a l'NBA, ja fa temps que el tècnic dels San Antonio Spurs marca un discurs propi, a vegades en sentit contrari del que marca la mateixa NBA. 

La personalitat de Popovich s'ha posat en relleu durant el San Antonio Spurs-Los Angeles Clippers, quan no ha dubtat a agafar el micròfon per estirar les orelles a l'afició del seu equip. Amb l'equip texà perdent, els seguidors han esbroncat repetidament Kawhi Leonard, antiga estrella de l'equip, que es va negar a renovar amb els Spurs i va demanar ser traspassat fa 5 anys. 

"Permetin-me un moment. No podem aturar les escridassades i deixar jugar aquests nois? Tinguin una mica de classe. Nosaltres no som així. Aturin les escridassades!" 

Van ser 10 segons de discurs mentre Leonard era a la línia de personal preparant-se per fer un llançament, i la crida ha fet la volta al món, tot i que no ha aconseguit l'efecte desitjat, ja que les escridassades cap a Leonard i altres jugadors dels Clippers s'han continuat produint. 

Al final del partit, el jugador ha agraït el gest del seu exentrenador, però ha tret ferro a les escridassades del públic de San Antonio, a les quals ja està acostumat: 

"Mentre no porti una samarreta dels Spurs, probablement m'escridassaran la resta de la meva carrera. Però és el que hi ha. Són dels millors seguidors del campionat i són molt competitius. Però un cop fora de la pista, m'han demostrat que tot s'oblida. Quan soc al carrer o vaig a restaurants, es mostren afectuosos amb mi." 

 

 

  

 

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut