Leigh Nicol (Fotografia: Edward Payne)
Futbol

La inspiradora història de superació de Leigh Nicol

La vida de Leigh Nicol va donar un tomb quan va ser víctima d'un atac informàtic i la seva privacitat va anar a parar a llocs web per a adults. En una entrevista amb Sky Sports, la jugadora del Crystal Palace se sincera sobre la situació viscuda i espera que la seva història de superació pugui inspirar altres persones.

Redacció Esport3Actualitzat

Als vestidors del Crystal Palace, cada taquilla té una foto. Les jugadores acostumen a posar-hi una imatge familiar, però Leigh Nicol hi té la fotografia de l'arbre del seu jardí on un dia es va plantejar treure's la vida.

Fa dos anys, Leigh Nicol va ser víctima d'un pirateig informàtic que va treure a la llum contingut privat de la jove que va anar a parar a llocs web per a adults. Aquesta situació, que li va provocar una angoixa inimaginable, la va portar a la depressió i, fins i tot, a l'intent de suïcidi. Ara, la jugadora escocesa ha volgut oferir una entrevista a Sky Sports per sincerar-se sobre la situació que va haver de viure i poder ajudar altres persones que estiguin passant per tràngols similars.

Quan es van escampar les seves imatges íntimes, Nicol jugava a les categories inferiors de la selecció escocesa. A banda dels danys emocionals, l'episodi va fer perillar fins i tot la seva carrera futbolística. "No volien que el meu nom s'identifiqués amb el seu club o amb la seva marca", explica la jove, fent referència a diversos equips que la van rebutjar després de conèixer la problemàtica.

 

El trauma de l'experiència va provocar-li episodis de depressió i una dramàtica pèrdua de pes. Nicol va girar l'esquena al futbol durant un any, però, per sort, la jove esportista va demanar ajuda i va aconseguir superar el tràngol: "Va ser necessari un canvi de perspectiva i envoltar-me de la gent adequada. Sense ells estic segura que tot seria 100% diferent".

 

Leigh Nicol ha compartit la seva entrevista a Sky Sports amb els seus seguidors de Twitter comentant el següent: "Ha estat emotiu, però és un dels moments dels quals estic més orgullosa a la meva vida, per haver estat capaç d'utilitzar les meves experiències més vulnerables per intentar ajudar les persones que necessitin llegir-les".

Anar al contingut