Neymar
Neymar
Futbol

La crispació de Neymar amb el seu pare: "No estic d'acord com parles a la gent"

El dimarts 25 de gener, Netflix va estrenar: "Neymar, el caos perfecte". La producció de la plataforma de continguts audiovisuals repassa la vida del brasiler en 3 capítols diferents

Redacció Esport3Actualitzat

Neymar da Silva és un dels jugadors que crea més controvèrsia en el món del futbol. A part de les seves qualitats inqüestionables amb una pilota als peus, Neymar també és una personalitat reconeguda fora dels terrenys de joc. El jugador brasiler sempre ha estat vinculat amb afers extraesportius, ja siguin gales de moda, festes d'aniversari o diferents acusacions jurídiques. Amb l'estrena del seu documental, Neymar ha posat sobre la taula algun d'aquests temes i també ha parlat dels seus millors moments esportius.

Arhtur Melo a la festa d'aniversari de Neymar
La festa d'aniversari de Neymar amb Arthur Melo

El documental repassa la seva trajectòria professional. Des dels seus inicis al Santos, l'esperat salt a Europa amb el fitxatge pel Barça i el fitxatge rècord pel PSG. Tot això sense deixar de banda la seva estimada selecció brasilera, on l'any 2016 va aconseguir l'Or olímpic a Rio de Janeiro.

Al llarg dels 3 capítols en què es divideix la docusèrie, apareixen també grans noms parlant de Neymar. Un dels moments més destacats en clau Barça és quan el millor trident de la història del club, la MSN, es posa davant la càmera per entendre perquè se'n va anar Neymar l'any 2017. El mateix Neymar va comentar això:

"Vull córrer aquest risc. Neymar mai ha volgut ser millor que Messi, no era per sortir de la seva ombra. En realitat, Neymar adora Messi".

Mentre que Messi comenta en el documental que ell mai ha sabut la raó per la qual el crac carioca se'n va anar:

"No sé bé quina va ser la raó del canvi i mai ens la va explicar tampoc".

La icònica imatge de l'MSN celebrant un gol contra l'Atlètic, quan l'equip passava per un mal moment (Reuters)

Un dels seus millors moments com a futbolista va ser la gran remuntada contra el Paris Saint-Germain al Camp Nou. Neymar explica que la setmana abans del partit estava molt motivat i creia en la remuntada.

"Va començar el partit i van passar coses. Vam anar al descans guanyant 2-0 i vaig pensar: "És nostre". Fins i tot creia amb el miracle després del gol de Cavani, ho teníem tot en contra, però teníem fe".

"Vaig sentir una sensació única d'alegria i felicitat, va ser un dels millors dies de la meva carrera, per això em vaig fer aquest tatuatge (s'assenyala la cama): 1% d'oportunitats, 99% de fe".

Un tema menys agradable per a Neymar Jr. és la implicació del seu pare a la seva vida. El futbolista té clar que el seu pare ha sigut una figura clau per tots els èxits del jugador, ja que és el seu representant i una de les persones de confiança en tots els àmbits de la vida. Però aquesta proximitat i el parentesc que els uneix, a vegades fan que Neymar necessiti el seu espai. En el documental es pot veure una conversa tensa amb Neymar Pai.

"No estic d'acord com parles a la gent. A vegades ets massa agressiu. Si m'equivoco, vull un debat sa, perquè intento divertir-me, però no puc. No m'agraden les converses amb tu, però hem de parlar. Prefereixo acatar el que em dius per no crear conflictes".

Aquesta discussió venia donat de les acusacions d'agressió sexual que va patir Neymar. El seu pare es defensa dient que lluita per la imatge del seu fill i perquè tot el que han creat al voltant de la figura del 10 del PSG no hagi sigut en va.

 

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut