Aleksander Vlasov es posava líder ahir, però avui no ha sortit per Covid
ciclisme

29 baixes més per Covid a la Volta a Suïssa

A dues setmanes del començament del Tour, el ciclisme torna a estar en alerta per culpa de la covid. La pandèmia està fent estralls a la Volta a Suïssa

Redacció Esport3Actualitzat

Les alarmes s'ha disparat en el món del ciclisme per la nova onada de positius per Covid a la Volta a Suïssa. Si en la cinquena etapa hi va haver 16 baixes respecte els corredors que havien acabat la quarta, aquest divendres al matí s'han anat coneixent nous casos i finalment 29 corredors no han pres la sortida per disputa la sisena etapa, la primera d'alta muntanya.

Entre els corredors que no han pres la sortida hi ha el líder de la prova, Aleksander Vlasov, vencedor de l'etapa d'ahir, i el català Marc Soler, ja que el seu equip, l'UAE, ha decidit retirar tots els corredors per precaució. De fet s'està observant una diferència de criteri entre els equips, ja que alguns només retiren els corredors que han donat positiu i, com a molt, el seu company d'habitació, mentre que altres prefereixen enviar tots els corredors cap a casa. Ahir, el Jumbo va ser el primer que va optar per prendre aquesta decisió.

Recordem que ahir Aleksander Vlasov es va imposar en la cinquena etapa, però la seva retirada fa que el nou líder sigui, provisionalment, Jakob Fuglsang, amb un segon de marge sobre Geraint Thomas, encara que tot pot canviar en l'etapa d'avui, la primera d'alta muntanya. L'etapa es pot seguir en directe, com sempre, pel Canal Esport3, a partir de les 14:10.

 

Anar al contingut