Gisela Pulido durant un entrenament de surf d'estel (@giselapulido)
Gisela Pulido durant un entrenament de surf d'estel (@giselapulido)
Kitesurf

La catalana Gisela Pulido s'imposa en la primera prova del Circuit de Kitesurf

La campiona mundial de kitesurf Gisela Pulido ha estat desena a la general i s'ha imposat a la categoria femenina, al davant de la francesa Laurine Nolot i de la russa Sofia Kotliar

Actualitzat

La campiona mundial de surf d'estel Gisela Pulido és desena a la general i s'ha imposat en la categoria femenina de la Go Sailing Shop, primera prova del circuit Formula Kite Spain Series 2020, que ha finalitzat al pantà d'Alarcón (Conca).

Pulido s'ha emportat el campionat, al davant de la francesa Laurine Nolot i de la russa Sofia Kotliar, segona i tercera, respectivament.

La kitesurfista catalana ha reconegut que la primera jornada es va sentir "una mica nerviosa" després de tant de temps sense competir.

"Avui he tingut un parell de caigudes per les algues que hi ha al pantà, però he pogut mantenir la desena plaça, que per a mi és una cosa molt important. Fer desena en aquesta significa moltíssim per a mi."

El jove kitesurfista francès de 23 anys Theo de Ramecourt s'ha proclamat vencedor en categoria masculina. De Ramecourt, membre de l'equip de França de l'especialitat, quart al darrer Mundial i bronze a l'Europeu, s'ha sumat a les tres victòries en les sis mànigues disputades dissabte, dos més en les dues úniques que s'han pogut disputar aquest diumenge.

El podi l'han completat el seu compatriota Axel Mazella i el rus Denis Taradin, tercer a un punt de Mazella. El valencià Alex Climent, guanyador del Circuit el 2019, ha ocupat finalment la quarta plaça.

Les Formula Kite Spain Series del 2020 continuaran aquest cap setmana en aigües de Castelló de la Plana.

 

   Classificació final de la Go Sailing Shop FKSS 2020 Alarcón
   Categoria Fórmula Kite Open:
  

   .1. Theo de Ramecourt (FRA), 10 punts
   .2. Axel Mazella (FRA), 14
   .3. Denis Taradin (RUS), 15
   .4. Àlex Climent (ESP), 30
   .5. Alex Bachev (BUL) 30
  

   10. Gisela Pulido (ESP) 72 

Anar al contingut