Primera Divisió

Luis Suárez dona els tres punts a l'Atlètic de Madrid en un final agònic (2-1)

El davanter uruguaià ha fet el 2-1 al 89' per remuntar el partit contra l'Osasuna, que ha començat guanyant amb un gol de Budimir

Arcadi AlibésActualitzat

Ha patit l'Atlètic de Madrid per superar el seu partit a casa contra l'Osasuna. Després d'una primera part sense gols i de dos anul·lats en els primers minuts de la segona, els "colchoneros" han vist com l'Osasuna s'avançava en el marcador amb un gol de Budimir en el minut 59. El Madrid guanyava a Bilbao, i l'Atlètic estava obligat a remuntar si no volia deixar escapar la Lliga.

En els últims 10 minuts tot ha canviat. Primer, Lodi ha aconseguit l'empat en el minut 82, i, quan només faltaven dos minuts per al final, Luis Suárez ha fet el gol que ha donat els tres punts a l'Atlètic.

Els de Simeone mantenen el liderat i en l'última jornada seran campions si guanyen al camp del Valladolid. Si no ho fan, dependran del resultat del Reial Madrid-Vila-real per ser campions de Lliga.