BARÇA

Koeman: "Em veig d'entrenador l'any que ve"

En la prèvia del partit del Llevant, el tècnic neerlandès ha explicat que han quedat per parlar amb Joan Laporta quan hagi acabat la temporada. De moment, prefereix centrar-se en els tres partits de Lliga que queden

Francesc LatorreActualitzat

L'empat contra l'Atlètic de Madrid ha tornat a disparar la rumorologia i les càbales sobre el futur de Ronald Koeman a la banqueta. Avui, el tècnic neerlandès ha reiterat que l'any que ve es veu novament entrenant el primer equip del Barça.

"Tinc dos anys de contracte i jo, ara mateix, em veig entrenant el Barça l'any que ve. Però ara el meu futur no és el més important. El més important són els tres partits que queden. Hem quedat amb el president que en parlarem quan acabi la temporada. Si ell no vol que segueixi, suposo que m'ho dirà. Però ara això no toca perquè tenim davant nostre la possibilitat de guanyar un títol pel qual pensem lluitar fins al final, fins al darrer segon."

El tècnic barcelonista ha tornat a reivindicar la feina feta fins ara

"No es pot analitzar tot en funció del resultat. Si entra un penal, soc bon entrenador. I si no entra, no ho soc? Hem de saber d'on venim, l'aposta que hem fet per jugadors molt joves. Contra l'Atlètic teníem dos nois de 18 anys al mig del camp i dos de 20 a la defensa. Tot això s'ha de tenir en compte. Però jo no puc guanyar batalles contra la premsa. M'interessa el que digui la gent que cada dia treballa amb mi."

Sobre la situació a la Lliga, Koeman encara la veu possible

"Encara està molt igualada. Ens esta costant acabar, a nosaltres i a la resta, per la pressió i pel desgast físic. No podem preocupar-nos dels altres. Hem de sobreviure nosaltres i esperar. Tenim un títol a la butxaca i en podem guanyar un altre"

Preguntat sobre la possibilitat que Mingueza i Ilaix juguin amb el filial per mirar d'ajudar en l'intent de pujar de categoria, Koeman ha dit que la prioritat serà el primer equip i que mentre hi hagi opcions de lluitar per la Lliga aquests dos jugadors aniran amb la primera plantilla.
ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut