Actualitat blaugrana

Koeman deixa la condició de favorit per al Barça, però assegura que el València pot sorprendre

Ronald Koeman ha deixat la condició de favorit per al Barça en el duel de semifinals de Copa del Rei, tot i que ha advertit que el seu equip està preparat per sorprendre els blaugranes en l'anada de les semifinals aquest dimecres al Camp Nou. Des de l'hotel de concentració del València, l'holandès ha assegurat que els xe han millorat molt des de la visita dels de Rijkaard a Mestalla en la Lliga, en què el Barça es va imposar per un clar 0-3. David Villa i Iván Helguera són les novetats per aquest dimecres.

Actualitzat

Amb l'equip ja a Barcelona, Koeman ha assegurat, des de l'hotel de concentració, que el seu equip està preparat per enfrontar-se al Barça en les semifinals de la Copa, tot i que l'holandès manté que cap equip de la Copa es voldria jugar l'accés a la final contra els de Rijkaard.

L'heroi de Wembley ha assegurat que està molt content pel rendiment de l'equip el passat dissabte contra el Recre, en què van merèixer més que l'empat a un. Per això, es veuen capacitats per treure un bon resultat del Camp Nou i sentenciar l'eliminatòria a Mestalla. En comparació amb el partit contra el Recre, Koeman ha advertit que davant el Barça el treball defensiu serà més important, perquè "futbolísticament el Barça és el millor equip que hi ha". És per això que l'holandès prepara un equip més resguardat i al contracop.

Pel que fa al bon moment de jugadors com Messi i Eto'o, Koeman ha assegurat que no s'han d'obsessionar, perquè no sempre és possible frenar-los.

Villa i Helguera, novetats

David Villa i Iván Helguera són les novetats en la convocatòria després que dissabte no van poder jugar contra el Recre per sanció. En canvi, finalment, no hi serà el lesionat Carlos Marchena. Koeman ha donat al Barça l'etiqueta de favorit, però espera sorprendre'l. També ha dit que, en cas que el seu equip no guanyi la Copa, vol que el campió sigui el Getafe del seu amic Laudrup. Pel Barça ha desitjat un altre trofeu, la Champions.

Anar al contingut