Motociclisme

Jorge Lorenzo continua adaptant-se a la categorai reina amb el novè millor temps en uns tests a Sepang

Jorge Lorenzo continua prenent les mides de la categoria reina i més concretament a la seva nova Yamaha. En uns entrenaments lliures que es fan a Sepang (Malàisia), el mallorquí només ha pogut fer el novè millor temps abans de suspendre la sessió per culpa de la pluja. Com ha reconegut ell mateix després de les 26 voltes realitzades, és aviat per rodar en temps de "pole" perquè encara necessita temps per adaptar-se a la nova conducció.

Actualitzat

"Ha estat una pena, aquesta pluja. Però el primer dia ha estat molt positiu malgrat que no hagi estat gaire ràpid". Jorge Lorenzo valorava així els seus primers entrenaments al circuit de Sepang, on diversos equips de la categoria reina estan preparant la pretemporada.

El dos vegades campió del món dels 250 cc s'ha mostrat confiat en la seva adaptació al MotoGP tot i reconèixer que encara està molt lluny dels temps de "pole": "Haig de fer alguns canvis en el meu estil de pilotatge per adaptar-m'hi completament", ha reconegut Lorenzo. Les diferències amb les motos del quart de litre són, com ja va poder experimentar Dani Pedrosa en l'any del seu debut, molt i molt grans. Per això el que serà company de Rossi ha dit que li caldrà paciència i aprenentatge.

El més ràpid en aquestes sessions ha estat Randy de Puniet amb la seva Honda, seguit de la Suzuki de Vermuelen i la Yamaha de Collin Edwards.

Anar al contingut