Ciclisme

Joaquim "Purito" Rodríguez: "Si torno, és per fer alguna cosa gran."

El ciclista català encara no té decidit si penja la bicicleta o continua una temporada més en actiu

Actualitzat

Joaquim "Purito" Rodríguez encara no ha pres de forma definitiva la decisió de retirar-se, o de continuar en actiu. Amb 37 anys, i després d'haver anunciat la seva retirada, el ciclista té contracte per la següent temporada amb el Bahrain Merida com a membre del departament tècnic, amb un paper de formador de joves promeses. Un paper que podria canviar.

El "Purito" vol esperar a veure el seu estat físic abans de penjar la bicicleta. Com ha dit a l'Esport Club d'Esport3, "la clau és el meu punt de forma. Si arribo al 100%, us asseguro que tornaré a córrer. Però per tornar i fer alguna cosa gran. Per acomiadar-me en un moment gran com podien haver estat els Jocs Olímpics, Sant Sebastià o el Tour. Jo em volia acomiadar estant al 100%. I si veig que no agafo aquest punt de forma, us asseguro que no voldré tornar".

En cas de continuar en actiu, el ciclista de Parets del Vallès ja té reservada una data al seu calendari: "Si tornés i arribés en un bon moment de forma, la Volta a Catalunya és de les curses més maques que hi ha, i a més en un període que sempre ho he fet bé". L'edició del 2017, la 97 de la seva història, es disputarà entre el dilluns 20 de març i el diumenge 26 de marc.

Joaquim Rodríguez s'ha mostrat disposat a competint, encara que no pugui fer-ho a la primera líniea del ciclisme: "Si jo noto que al final no puc córrer un any més, ja està decidit amb l'equip que faré BTT, gaudir i fer aquestes proves. Ja he parlat amb el José Antonio Hermida d'això. Proves com la Titan Desert, per gaudir i veure un altre ciclisme que no estem acostumats".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut