El Purito Rodríguez, el dia que va anunciar la retirada
El Purito Rodríguez, el dia que va anunciar la retirada
Ciclisme

El Purito Rodríguez continuarà en actiu una temporada més

Tot i haver anunciat la retirada professional amb 37 anys, una important oferta del nou equip Bahrain Merida ha fet que repensés el comiat

Actualitzat

El ciclista català Joaquim "Purito" Rodríguez ha anunciat al seu compte de Twitter que continuarà en actiu com a mínim una temporada més. Amb 37 anys i tot i estar disposat a retirar-se, la bona oferta de l'equip Bahrain Mèrida l'ha convençut per continuar competint.

Aquest conjunt necessita ciclistes de primer nivell, com Joaquim Rodríguez, que li donin els punts necessaris per ser considerat de categoria UCI World Team, cosa que assegura la disputa de les tres grans cites ciclistes del calendari -Tour, Giro i Vuelta- i les grans clàssiques.

Al Bahrain Mèrida, el Purito podria coincidir amb Vicenzo Nibali, Ion Izaguirre o Dani Moreno, gregari habitual del ciclista de Parets del Vallès. El català, que té contracte amb el Katuixa fins al 31 de desembre, tenia previst plegar en els Jocs de Rio però el conjunt rus l'ha obligat a disputar alguna prova més. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut