El "Purito" posarà punt final a la seva carrera com a ciclista professional a l'octubre (Reuters)
Ciclisme

El "Purito" Rodríguez es retirarà a l'octubre, després del Tour d'Abu Dhabi

El ciclista de Parets del Vallès correrà el Giro de la Llombardia, la Milà-Torí i el Tour d'Abu Dhabi abans de plegar definitivament

Actualitzat

Joaquim Rodríguez ha anunciat aquest dimecres que finalitzarà la temporada, l'última de la seva carrera, en el Tour d'Abu Dhabi (del 20 al 23 d'octubre), una de les tres proves que disputarà a final d'aquest any juntament amb dues clàssiques italianes: el Giro de la Llombardia i la Milà-Torí.

El "Purito" Rodríguez va anunciar durant el Tour de França que aquest any penja la bici com a professional i durant els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro va dir que la prova olímpica en ruta era el seu últim gran repte, culminada finalment amb un diploma olímpic.

"Jo tenia previst acabar després dels Jocs, però el meu contracte amb Katuixa acaba el 31 de desembre". Una de les proves en què probablement encara prendrà part serà el Tour de la Llombardia, una de les grans clàssiques del ciclisme, que el "Purito" va guanyar en dues ocasions.  

El corredor català ha confessat que, durant "els primers dies, les primeres etapes" de la Vuelta 2016, li "ha picat la nostàlgia" i li hauria agradat "ser a la línia de sortida", encara que també ha apuntat que "amb el pas dels dies m'han anat passant" les ganes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut