Barça

Joan Laporta donarà més protagonisme a Joan Carles Navarro

L'excapità de l'equip de bàsquet blaugrana, encara vinculat al club, tindrà la missió de potenciar el planter en cas que Laporta accedeixi a la presidència

Redacció Esport3Actualitzat

Josep Cubells, directiu de la candidatura de Joan Laporta a la presidència del Barça, ha anunciat que Joan Carles Navarro, excapità de l'equip de bàsquet blaugrana, serà la persona que haurà de promoure l'excelència a La Masia perque els jugadors arribin al primer equip de bàsquet. La notícia s'ha fet pública durant la presentació del projecte per a les seccions del Barça.

  "Joan Carles Navarro haurà de tenir més poder a l'organigrama esportiu del club i ser-ne el vertebrador, en aquest sentit."

Actualment Joan Carles Navarro, durant 20 anys jugador blaugrana, continua vinculat al club com un dels coordinadors de bàsquet formatiu.

La candidatura de Joan Laporta ha fet aquest migdia l'acte de presentació del projecte per a les seccions professionals i també no professionals del club.

Hi ha hagut diversos exjugadors assistents de diferents seccions com l'Enric Masip, Jordi Trias, Roger Esteller, Fernandao, Gaby Cairo. A més dels capitans actuals de la secció d'atletisme i hoquei herba.

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut