Futbol

Javier Clemente té els dies comptats com a seleccionador de Sèrbia

Javier Clemente té els dies comptats a la banqueta "plavi". Després que la major part de la federació, la premsa i molts entrenadors locals haguessin demanat el cap del tècnic basc per no haver classificat Sèrbia per a l'Eurocopa de l'any que ve, el mandat del de Barakaldo podria arribar a la seva fi aviat. Així es desprén de les paraules del president de la Federació Sèrbia, Zvedan Terzic, que ha assegurat que "Clemente ha de marxar".

Actualitzat

Tot i que els jugadors serbis han elogiat la tasca de renovació duta per Javier Clemente a la selecció "plavi", el fracàs per l'eliminació ha sentenciat l'entrenador de Barakaldo. El tècnic basc no ha pogut mantenir els seus aliats i, finalment, la Federació del país balcànic, encapçalada per Zvedan Terzic, ha cedit a les pressions internes i externes.

Aquest dimecres, Terzic ha dit que "a causa d'una enorme energia acumulada, Clemente ha de marxar", en declaracions al diari "Vecernje Novosti". Això fa pensar que la Federació Sèrbia rescindirà el contracte que té signat amb el de Barakaldo. El seu substitut es coneixerà el 24 de gener. Terzic ja ha dit que el candidat númer 1 per ocupar la banqueta és l'ex del Deportivo i del València Miroslav Djukic, actualment al Partizan.

Anar al contingut