Bàsquet

Jasikevicius: "Quan ha passat una cosa dolenta a un de la família, hem estat més units"

Arriba la Copa de Madrid amb un Barça que venia huracanat del gener i que només s'ha vist frenat per l'Efes en el que portem de 2021. Sarunas Jasikevicius i Corey Higgins han parlat per a TV3 abans del primer gran repte del curs

Xevi BardoletActualitzat

Esportivament, el Barça arriba fort a la Copa. I a nivell grupal, després d'una temporada carregada de contratemps i amb el problema personal de Mirotic? Parla Jasikevicius:

"Està sent una temporada atípica. Quan ha passat una cosa dolenta a un membre de la família, els nois s'han unit més i han fet el paper de company amb el que no està bé o està lesionat. Això fa l'equip més fort."

Corey Higgins reafirma les paraules de Jasikevicis amb un "exacte, com una família". L'escorta californià, que ve de les millors setmanes com a blaugrana i que l'any passat es va emportar el disgust de la derrota en els quarts de final contra el València, diu que ara són més forts que aleshores:

"L'equip està jugant millor en conjunt, tothom està còmode en el seu rol. També tenim un any més d'experiència junts. Però la gran diferència és que aquest any tothom està més preocupat per l'equip. El paper l'any passat a la Copa va ser pobre, però tenim una gran oportunitat per refer-ho."

 

El gener va ser perfecte, però la Copa és al febrer i Jasikevicius avisa del perill del primer partit:

"Els 40 minuts del primer partit passen molt ràpid. La Copa és diferent, hi ha poc favoritisme. Hi anem amb moltes ganes, però pensant només a fer un bon partit contra l'Unicaja."

"Sempre s'ha de ser més exigent. Primer amb mi mateix. El mes de gener va ser molt bo, però l'Efes ens va enviar un missatge: quan no ens estem entrenant bé o no estem el 100% concentrats, ens pot guanyar qualsevol."

ARXIVAT A:
ACB
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut