Nicolo Barella intenta superar la defensa d'Irlanda del Nord
futbol

Itàlia acaba segona de grup i haurà de jugar la repesca per anar al Mundial de Qatar

La campiona d'Europa no ha passat de l'empat a zero a Irlanda del Nord i Suïssa s'adjudica el bitllet directe per a Qatar 2022

Redacció Esport3Actualitzat

La repesca per a Qatar 2022 serà infernal. A la Portugal de Cristiano Ronaldo s'hi afegeix ni més ni menys que la campiona de l'Eurocopa del passat estiu: Itàlia. Els de Mancini depenien d'ells mateixos per classificar-se de manera directa. Havien de guanyar Irlanda del Nord i fer els mateixos gols o més que Suïssa, amb qui es jugaven la primera plaça del grup. Al final ni una cosa ni l'altra. Els suïssos han superat Bulgària per 4 a 0 a casa mentre que Itàlia no ha passat de l'empat a zero a Belfast. La selecció helvètica ha obtingut el passaport per al Mundial i l'"azzurra" haurà de jugar-s'ho tot en la sempre complicada repesca. 

Pòquer de Harry Kane amb Anglaterra 

En altres partits de la jornada de seleccions -ja sense transcendència-, el més destacat ha estat la golejada d'Anglaterra a San Marino amb actuació majúscula de Harry Kane. El davanter del Tottenham ha firmat una fita històrica: 4 gols, tots a la primera part. L'última del mateix grup, Andorra, ha acabat la fase de classificació amb derrota a Albània (1-0).

 

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut