NBA

Irving i Miles fan encara més evident la crisi dels Lakers, que continuen sense Gasol

El base australià Kyrie Irving, que ha tornat després de perdre's onze partits per lesió, ha estat el gran líder dels Cavaliers de Cleveland, que s'han imposat per 100-94 als Lakers. Els de Los Angeles, que continuen sense Pau Gasol, baixa per tendinitis, no aixequen el cap.

Actualitzat
El base australià Kyrie Irving, que ha tornat després de perdre's onze partits per lesió, ha estat el gran líder dels Cavaliers de Cleveland, que s'han imposat per 100-94 als Lakers. Els de Los Angeles, encara sense Pau Gasol, baixa per tendinitis, no aixequen el cap.

Irving es troba en plenitud de forma, i ha aconseguit un doble doble de 28 punts i 11 assistències davant uns Lakers desmotivats que han tornat a donar molt mala imatge i a confirmar la plena crisi de joc en què es troben. El base australià de 20 anys ha jugat 39 minuts i ha donat als Lakers tota una lliçó de com motivar l'equip, a més de superar en les seves accions individuals tots els marcatges que li han fet. Els Cavaliers, doncs, han trencat una ratxa de cinc derrotes consecutives.
Anar al contingut