(@PalmaFutsal)
futbol sala

Inter-Palma i Valdepeñas-Llevant, les semifinals de la Lliga de futbol sala estan servides

Nova gesta del Valdepeñas, que perdia 0-4 a cinc minuts del final. Els manxecs empaten als últims segons amb gol de Cainan i entren per la porta gran a les semifinals. El Palma, molt superior a ElPozo, acaba patint després d'avançar-se 0 a 3 en un nou desenllaç d'infart (2-3). El play-off exprés del Martín Carpena continua repartint emocions fortes.

Xavi LorenteActualitzat

L'Osasuna guanyava per 0-4 amb dos gols del català Eric Martel, un de Bynho i un altre de Roberto Martil. El Valdepeñas, la revelació de la temporada, no s'ha rendit. Després de 35 minuts sense marcar -topant amb els pals i amb Asier-, un gol en pròpia porta de Bynho ha encès la traca dels vinaters, que amb atac de porter jugador han aconseguit empatar a 4 amb dianes de José Ruiz, Terry -en una falta de murri-, i Cainan -el decisiu i definitiu-. L'empat servia a l'equip millor classificat a la fase regular per accedir a la semifinal contra el Llevant, el botxí del Barça.

ElPozo Múrcia també s'ha quedat fora a la primera ronda d'aquest play-off a partit únic. Els de Giustozzi sempre han anat a remolc d'un Palma que ha estat superior en tots els nivells. Els balears s'havien situat 0 a 3 amb gols de Vilela, Raúl Campos i Joao Batista. En els darrers minuts, ElPozo ha revifat amb el porter jugador i ha aconseguit reduir distàncies amb gols d'Àlex i Paradinsky. Al brasiler se li ha escapat als últims segons una ocasió que podria haver canviat el signe de l'eliminatòria. El Palma serà el rival de l'Inter a la primera semifinal de la Lliga, que es jugarà dissabte 27 de juny a Màlaga. Les dues semifinals es podran seguir en directe per Esport3.