Ral·li

Hirvonen té un espectacular accident i cedeix el liderat del Ral·li de Finlàndia a Solberg

El finlandès Mikko Hirvonen ha tingut un espectacular accident en el tercer tram de la jornada quan era líder del Ral·li de Finlàndia i ha cedit el liderat de la prova al noruec Petter Solberg. Hirvonen havia estat el més ràpid en els dos primers trams de l'etapa, però un accident amb voltes de campana incloses ha tallat el seu bon inici en el ral·li de casa seva i davant del seu públic, ja que viu a Jyväskylä, una localitat situada al parc tancat de la prova. Solberg ha sabut adaptar-se ràpidament a les condicions de la competició al volant d'un Citroën privat i lidera la classificació amb 3,1 segons d'avantatge sobre el finlandès Jari-Matti Latvala, i 8,6 respecte a l'espanyol Dani Sordo, tercer.

Actualitzat
Espectacular accident de Mikko Hírvonen en el tercer tram de la primera etapa en el Ral·li de Finlàndia quan era líder de la prova. El seu cotxe ha sortit de la pista i, tot i que ha quedat molt malmès, ni Hírvonen ni el seu copilot han tingut danys. El vehicle, en canvi, sí que ha quedat molt malmès. Això ha deixat com a líder el noruec Petter Solberg en aquesta vuitena prova del Mundial.

El francès Sébastien Loeb, líder de la classificació del Mundial, ocupa la quarta posició provisional a 9,4 segons del líder, mentre que el seu compatriota Sébastien Ogier, que substitueix Sordo com a segon pilot de l'equip oficial de Citroën, és cinquè a una dècima de Loeb.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut