Pep Guardiola ha lloat Haaland en la prèvia del City-Dortmund (Reuters)
Lliga de Campions

Guardiola: "Fins i tot un cec veu la qualitat de Haaland"

El Manchester City rep el Borussia Dortmund en l'anada dels quarts de final de la Champions. Haaland és la gran amenaça dels alemanys contra l'equip de Guardiola, que passa per un excel·lent moment de forma.

No s'hi ha volgut recrear gaire ni tampoc s'hi ha trobat massa còmode, però Pep Guardiola ha hagut de fer referència a un dels grans noms del futbol europeu: Erling Haaland. Demà se'l trobarà cara a cara en l'anada dels quarts de final de la Champions. El Manchester City rebrà el Borussia Dortmund a l'Etihad Stadium, i liderant els alemanys, l'espigat davanter noruec.

"Fins i tot un cec veu la qualitat que té. Es tracta d'un futbolista excepcional. Amb 20 anys, marca molts gols. Els números parlen per si sols. Com més estona sigui fora de l'àrea, millor."

Alguns creuen que la Champions és la gran assignatura pendent del Manchester City de Guardiola. L'entrenador català és conscient que hi ha expectatives entorn el seu equip, però no vol pressionar els seus jugadors.

"Tothom al club vol arribar el més lluny possible. Ho hem de demostrar a la gespa, superar als nostres rivals com hem fet moltes altres vegades en altres competicions."

"L'eliminació de la temporada passada va ser dolorosa, no ho puc negar. Va ser l'últim partit de la temporada. Volíem seguir endavant. Vam felicitar el Lió. Som aquí per tornar-ho a intentar de nou."

Líders a la Premier, a quarts de la Champions, semifinalista de la FA Cup i a la final de la Carabao Cup. Opció de lluitar per quatre títols, però Guardiola només té al cap el partit de demà.

"La meva única preocupació és demà. No penso en els quatre títols, el triplet, el doblet o a guanyar un sol títol."

Anar al contingut