Barça

Guardiola es queda sense efectius fins dijous de la setmana que ve, quan començarà a preparar un mes frenètic

Just quan s'acosten les setmanes clau de la temporada, el Barça s'ha tornat a quedar en família. L'equip ha fet aquest matí el primer entrenament dels quatre que durà a terme aquesta setmana sota mínims. Només sis jugadors del primer equip (Pinto, Alves, Fontàs, Keita, Jeffren i Bojan) i vuit del planter (Miño, Muniesa, Sergi Gómez, Montoya, Tello, Carmona, Rafinha i Víctor Vázquez) han treballat sota les ordres de Josep Guardiola. Fins d'aquí a deu dies, Guardiola no tindrà a la seva disposició la majoria d'efectius. I dos dies després, jugaran a Vila-real, en el primer partit d'un mes d'abril en què el Barça es juga més de mitja temporada. Entre els reptes que hauran d'afrontar els blaugranes destaca la final de la Copa, els quarts de la Champions i, si tot va bé, la semifinal i la visita al Bernabéu.

Actualitzat
Arriba una altra aturada per les seleccions i un cop més Guardiola es queda sense efectius. Entre avui i demà s'acabarà de buidar el vestidor i només hi quedaran set jugadors: Pinto, Adriano, Keita, Jeffren, i els lesionats Maxwell, Pedro i Puyol. La resta, voltant pel món. Com Messi, Mascherano i Milito, que viatjaran als Estats Units i Costa Rica per a dos amistosos amb l'Argentina. Fins dijous de la setmana que ve, Guardiola no podrà tornar a dirigir un entrenament amb tota la plantilla, per començar a preparar un mes frenètic, en què l'equip s'ho jugarà pràcticament tot.

Dos o tres dies després de tenir tots els efectius, el Barça jugarà a Vila-real un partit clau. El dimecres dia 6, els blaugranes rebran el Xakhtar Donetsk en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, i tres dies després tornaran a jugar al Camp Nou, en Lliga, contra l'Almeria. Viatge llarg i dimarts 12, partit de tornada de la Champions contra el Xakhtar a Ucraïna.

El dissabte 16 d'abril es disputarà el clàssic al Bernabéu, on presumiblement hi haurà mitja Lliga en joc. Quatre dies després, el 20, un altre clàssic, però aquest cop a València i amb la Copa del Rei en joc. El següent cap de setmana, el Barça rebrà l'Osasuna en la Lliga i, si supera el Xakhtar Donetsk, la setmana següent jugarà l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions. Haurà d'anar el cap de setmana a Sant Sebastià per disputar la 34a jornada de Lliga contra la Reial Societat i tornarà a tenir partit entre setmana, el 3 o el 4 de maig, amb la tornada de les semifinals de la Champions.

El mes de bojos s'acabarà el 7 o el 8 de maig, amb el derbi contra l'Espanyol al Camp Nou. 37 dies, i 9 o 11 partits, depenent de la Champions. És a dir, gairebé només entrenaments de recuperació i manteniment, amb tres títols en joc.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut