Guardiola, aplaudint
Guardiola, en una imatge recent després d'una victòria a la Premier (Reuters)
Futbol Internacional

Guardiola destaca Messi i Haaland com les claus del seu èxit com a entrenador

El tècnic català ha comparegut en roda de premsa abans de la final de la Lliga de Campions contra l'Inter de Milà

RedaccióActualitzat

Pep Guardiola, tècnic del Manchester City, ha afirmat que el secret dels seus èxits com a entrenador és haver tingut grans jugadors, entre ells Leo Messi i, actualment, Erling Haaland.

El tècnic català ha comparegut en roda de premsa amb Kevin de Bruyne i Rubén Dias abans de la final de la Lliga de Campions contra l'Inter de Milà.

"La clau del meu èxit és tenir grans jugadors. Tenir Messi en el passat i Haaland ara. Aquest és el meu èxit. No faig broma. Tot entrenador que hagi triomfat és perquè ha tingut grans jugadors. Un tècnic mai ha marcat un gol."

Sobre el pes històric del partit, Guardiola ha recalcat que l'Inter té una història més gran que la del City, però que "no és important". "Al final és un partit de futbol. L'equip que ho faci millor quan acabin els 90 minuts guanyarà. L'important és que dissabte a les 10 de la nit a Istanbul juguem tan bé com sigui possible".

Erling Haaland només ha marcat un gol en els set últims partits, però això no preocupa Guardiola, que no té dubtes del rendiment del noruec:

 "No en tinc dubtes, demà ens ajudarà a guanyar la Champions League."

Anar al contingut