Barça

Guardiola assegura que l'equip arribarà a punt per lluitar per la Supercopa

El Barça afronta l'última etapa del seu "stage" pels Estats Units. L'expedició blaugrana va arribar ahir a Dallas, després d'haver perdut la passada matinada a Miami contra els Chivas de Guadalajara. Després d'un vol de tres hores de Florida a Texas, els blaugranes s'han trobat amb un ambient encara més calorós, on dissabte jugaran contra l'Amèrica. Cares de no gaire festa, després de l'última derrota, però el més contrariat de tots és Marc Muniesa, que es va tornar a lesionar i s'estarà tres setmanes de baixa per culpa d'un trencament fibril·lar. En roda de premsa, Guardiola va assegurar que l'equip "estarà a punt per lluitar pel títol de la Supercopa".

Actualitzat
"Tot i les dues derrotes estic molt satisfet amb la feina dels jugadors", ha afirmat Guardiola, que ha estat acompanyat en la roda de premsa per Andrés Iniesta. "El Reial Madrid afrontarà el duel amb la meta del títol i nosaltres haurem de demostrar que també som capaços d'aconseguir-lo", ha subratllat l'entrenador de l'equip blaugrana. "Abans del partit contra el Madrid, sí que la plantilla ja estarà al complet", ha avançat Guardiola. "Ara ens toca jugar amb els joves, cosa que és molt gratificant, ja que els puc veure i conèixer", ha afegit.

Bones paraules per a Milito

Guardiola també s'ha referit a la marxa del defensa argentí Gaby Milito, que ha deixat l'equip amb la carta de llibertat per tornar a l'Argentina. "He de reconèixer que pocs jugadors he vist tan competitius com Milito, però també considero que tenim planter que pot ajudar-nos en el treball defensiu", ha assenyalat Guardiola. "Sóc conscient que necessita jugar, la seva felicitat passa per estar competint i ara ho podrà fer", ha dit. "Cal valorar i felicitar-lo per l'enorme esforç que va fer per sortir de la lesió. Un altre s'hauria deixat anar, ell no i ens va donar una lliçó a tots. Li desitjo el millor", ha afegit Guardiola.
 
El maldecap de les seleccions

L'entrenador del Barcelona també ha tornat a respondre preguntes relacionades amb la tornada del xilè Alexis Sánchez i el brasiler Dani Alves a les seves respectives seleccions per la propera data de la FIFA, només dies abans de l'anada de la Supercopa contra el Reial Madrid. "Crec que és igual per a tots els equips i és una guerra perduda. L'important és que tornin l'11 d'agost i sense estar lesionats. Les seleccions són les que manen, ja que tenen el dret i l'exerciten, mentre que a nosaltres només ens queda adaptar-nos a aquesta realitat", ha reflexionat Guardiola.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut