Messi i Griezmann celebrant un gol durant la temporada passada (@fcbarcelona_cat)
Barça

Griezmann viu el seu millor moment al Barça

El davanter francès forma una bona societat amb Leo Messi i s'ha convertit en indiscutible per a Koeman. Griezmann ja suma 19 gols aquesta temporada com a blaugrana, 12 d'ells al campionat de Lliga

Xavi LemusActualitzat

Antoine Griezmann viu el seu millor moment des que va arribar al Barça. El davanter francès s'ha convertit en l'aposta ofensiva de Koeman al costat de Messi. Tots dos han fet una bona societat que dona els seus fruits en forma de gols i assistències.

En el cas del davanter francès ja porta 12 gols al campionat, quatre en els quatre últims partits. I amb un percentatge elevat d'encert, ja que el 40 per cent dels seus xuts a porteria acaben al fons de la xarxa. A més, la seva entesa amb Messi també li ha permès donar assistències de mèrit com aquesta, contra el Granada. De fet, ja en porta 12 a totes les competicions.

Per això s'ha convertit en indiscutible per al seu entrenador i ha millorat de manera substancial les seves estadístiques respecte a la temporada anterior, la del seu debut com a blaugrana. Pel seu tècnic:

Per mi és un jugador importantíssim. És cert que en aquests moments té més confiança. Es troba en un moment important i bo per a l'equip; tant de bo que continuï així

Ara, Griezmann té un altre repte al davant; en aquest cas, marcar al seu exequip, l'Atlètic de Madrid. S'hi ha enfrontat 11 cops, amb les samarretes de la Reial Societat i el Barça i, de moment, encara no ha estat capaç d'inaugurar les estadístiques golejadores. Aquest dissabte tindrà una nova oportunitat en un duel que pot ser decisiu per al desenllaç del campionat.

 

Anar al contingut