Espanyol

Granero: "No tinc cap dubte que som un equip golejador"

El jugador blanc-i-blau admet que la sequera golejadora està penalitzant molt l'Espanyol, però es mostra molt optimista de cara al futur

Actualitzat

Esteban Granero ha comparegut en roda de premsa després de completar una nova sessió d'entrenament amb els seus companys de l'Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El madrileny no té cap inconvenient a reconèixer que l'equip està passant per una situació delicada, però es mostra del tot optimista de cara al futur. En qualsevol cas, tot passa per guanyar el Getafe al RCDE Stadium diumenge:

"Aquest partit és una final més. L'important no és com ho diem, sinó que estiguem units, que surti l'orgull perico, que sempre hi és. Volem guanyar i hem de guanyar. Tenim un pla ofensiu que ens ha de permetre tenir ocasions de gol. Caurà pel seu propi pes el fet que som un equip golejador. No en tinc cap dubte."

 

L'anàlisi del rival

"El Getafe té moltes virtuts i s'ha guanyat un respecte a la Primera Divisió a base d'anys de treball. Hem d'estar preparats per trobar-los els punts febles. Els agrada jugar a camp contrari i crec que és el que hem de fer també nosaltres per fer-los sentir incòmodes."

 

La utilitat de les bones sensacions

"Les sensacions són millors que els resultats. Això no serveix en el vessant més pràctic, però al vestidor ens serveix per a molt."

 

Una qüestió de responsabilitat

"Tenim tota la responsabilitat del món i vull pensar que aquesta responsabilitat no es convertirà en pressió, som professionals."

Anar al contingut