Futbol

Gerard Piqué: "Si fos seguidor del Reial Madrid, Iker seria el meu ídol"

El central del Barça en una entrevista a la Ser elogia el porter del Madrid i desvela secrets del clàssic

Actualitzat

Gerard Piqué ha parlat aquest dimarts al programa "El Larguero", conduït per José Ramón de la Morena, a la Cadena SER. Entre altres temes, el jugador del Barça ha dit que es troba en un bon moment de forma i està content, perquè l'equip es troba viu en totes les competicions.

El jugador ha revelat alguna de les claus de la victòria del Barça: "El descans ens va anar molt bé perquè el Reial Madrid estava controlant el partit. En un clàssic, és igual com hi arribes, són sempre partits impredictibles. El gol de Suárez ens va ajudar a tenir tranquil·litat". I ha defensat l'estil de joc que ha implantat Luis Enrique: "Ara som un equip que no controla tant el centre del camp i per això el clàssic va ser d'anada i tornada, i aquí els defenses, o quedes retratat o ets l'heroi".

Com a curiositat, en un moment de l'entrevista més distesa, ha explicat que tant el defensa central Pepe com Mateu Lahoz, li van preguntar enmig del partit pels seus fills: "El Mateu pregunta per tot, m'està atacant el Cristiano, i em pregunta pels nens..."

El joc del Reial Madrid i els xiulets a Casillas

També va tenir temps de parlar sobre l'estil de joc del Reial Madrid: "El contraatac és una forma diferent de la que nosaltres normalment fem servir, però igual d'efectiva o més. Amb els jugadors que tenen a dalt aprofiten bé els espais; això nosaltres ho estem començant a fer també, però no hem canviat l'estil. Jo és que sóc molt culer, i mai vestiria la samarreta del Reial Madrid; és un grandíssim club però jo m'he criat al Barcelona", apunta.

En el moment en què se'l va preguntar pels xiulets que rebia el seu company de selecció Iker Casillas va dir: "Si fos seguidor del Reial Madrid, Iker seria el meu ídol", per acabar explicant que "hauria de ser aquí (a Madrid) per a entendre aquests xiulets".

La bona relació amb Pep Guardiola i la Masia

Quan se'l va preguntar per la relació amb Guardiola i la Masia, Gerard va dir: "Hi va haver un abans i un després que Guardiola arribés; ell va apostar molt fort pel planter. Quan me'n vaig anar a Manchester no vaig pensar que tornaria però tenia la il·lusió i l'esperança de tornar, volia jugar al Camp Nou ". Després va afegir: "La relació amb Pep sempre ha estat molt, molt bona. Jo partia el primer any com a quart central i ell sempre em va donar confiança i ho vaig jugar tot. També teníem les nostres coses, va ser una relació molt passional perquè ell viu moltíssim la seva professió. A vegades pensàvem diferent, en certes coses, però ja està, com passa amb altres entrenadors".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut