Piqué s'abraça a Ter Stegen al final al partit (Reuters)
Barça

Gerard Piqué: "Ens xuten menys que abans, però totes van dins"

El central del Barça admet que el triomf davant el València "ens dona confiança" després del cop sofert, però també es mostra preocupat per la vulnerabilitat del Barça en defensa. L'equip ha encaixat nou gols en les cinc últimes jornades

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Piqué s'ha mostrat molt satisfet pel triomf aconseguit aquest diumenge al camp del València i ha manifestat que cal "seguir en la lluita" per guanyar la Lliga.

En una entrevista amb Movistar LaLiga, Piqué ha comentat: "Ha estat un partit semblant al de Vila-real. Ens marquen primer, tot i estar dominant". I ha lamentat: "Crec que ens xuten menys que abans, però totes van dins".

Piqué ha reconegut que "el golàs de Carlos Soler ens ha fet patir fins al final", però ha celebrat la capacitat de l'equip de seguir competint.

El central ha confessat que "la derrota de dijous va fer molt de mal, però aquestes victòries ens donen confiança. En línies generals, en comparació amb fa sis mesos, l'equip està molt bé".

Ara, el defensa només pensa a guanyar l'Atlètic de Madrid, tot i que ha manifestat que "tal com està la Lliga, encara que sortim líders, nosaltres o un altre equip, no donaria per fet que aquest equip guanyés la Lliga".

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut