Gauthier Mvumbi en una acció del partit contra l'Argentina
HANDBOL

Gauthier Mvumbi, un pivot atípic en el Mundial d'handbol

El jugador de la selecció congolesa no passa desapercebut amb el seu físic digne d'un jugador de bàsquet i, fins i tot, Shaquille O'Neal li ha enviat un missatge a Instagram que s'ha fet viral

És la sensació del Campionat del Món d'handbol pel seu físic atípic. El pivot de la República Democràtica del Congo Gauthier Mvumbi juga a la Segona Divisió francesa i des de l'inici de la competició ha desafiat totes les seleccions que se li han posat al davant. L'última, el campió olímpic i el vigent campió del món, Dinamarca, al qual va fer 4 gols, tot i que no va poder evitar la derrota, com és lògic.

Gauthier Mvumbi en una acció del partit contra Dinamarca.

Però el seu nom va fer la volta al món en el primer partit. Només va jugar 11 minuts, però Gauthier Mvumbi va impressionar contra l'Argentina amb 4 gols de 4 llançaments i ja va conquerir el públic i tots els observadors en el seu primer Mundial.

 

El mateix entrenador a Dreux i a la selecció congolesa

El pivot de 26 anys juga al Dreux de la Segona Divisió francesa i té el mateix entrenador que a la selecció congolesa, Francis Tuzolana.

Gauthier Mvumbi vol sobretot beneficiar-se d'aquesta competició:

"L'objectiu és sobretot divertir-se, viure el torneig al màxim, aprendre tot el que cal i, si és possible, molestar alguns equips."

 

El missatge viral de Shaquille O'Neal


Gauthier Mvumbi no passa desapercebut amb el seu físic digne d'un jugador de bàsquet, 1,92 d'alçada i 137 quilos. Fins i tot Shaquille O'Neal (quan era jugador, 2,16 m, 147 kg) li va enviar un missatge de vídeo a través d'Instagram. Estava fascinat, una storie d'Instagram inesperada per a Gauthier Mvumbi, com a mínim.

Sorprès, el jugador d'handbol no va deixar de reaccionar a aquestes paraules amb aquest post a Instagram:

 

 

"un somni que es fa realitat, que no m'ho crec ... el meu ídol @shaq waouuuu 🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾 i et dono les gràcies pel teu missatge i el teu suport . No acabo d'entendre què passa, però el que t'he de dir és: viu el teu somni i lluita pel que ets ".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gauthiermvumbi

Anar al contingut