David Gallego, a la roda de premsa prèvia al partit que l'Espanyol ha de jugar contra l'Alabès
Espanyol

Gallego: "No és fàcil preparar-nos per Vitòria en un dia però no tenim excuses"

L'entrenador blanc-i-blau veu que l'Alabès serà un rival complicat especialment al seu camp

Actualitzat

David Gallego ha comparegut en roda de premsa el dia abans que l'Espanyol s'enfronti a l'Alabès (diumenge a les 17:00). El tècnic blanc-i-blau avisa que visitar de Mendizorrotza i tornar a casa amb els tres punts no serà gens fàcil, especialment quan tot just dijous els seus homes van jugar el partit d'anada corresponent a l'última eliminatòria de la fase prèvia de l'Europa League:

"Tenim una plantilla gran com es va demostrar el dijous i com es demostrarà diumenge. Tenim possibilitats per escollir. No és fàcil preparar el partit de Vitòria en un dia però no tenim excuses. L'equip arriba al cent per cent per competir"

 

Pel que fa al rival, David Gallego es desfà en elogis cap al conjunt que dirigeix Asier Garitano:

"L'Alabès és un equip sòlid. Hi ha un gran esperit entre l'equip i l'afició. És un conjunt compromès amb l'esforç. Es fa fort a casa i amb la seva gent"

 

Sobre els rumors que apunten al possible interès del Bayern de Munic per fitxar Marc Roca, l'entrenador de l'Espanyol entén que el futbolista penedesenc desperti l'interès de clubs grans europeus com el conjunt bavarès. Això sí, l'entrenador de Súria també ha confessat que ja té "ganes que es tanqui el mercat de fitxatges" després de les sortides de Mario Hermoso i de Borja Iglesias:

"Marc és un jugador molt equilibrat. És un superdotat per entendre el joc. És normal que preguntin per ell perquè és molt bo"

 

Després de la roda de premsa, David Gallego ha dirigit una última sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. La llista de convocats per desplaçar-se a Vitòria la formen 19 jugadors entre els quals hi ha el flamant nou fitxatge de l'Espanyol, el francès Sebastien Corchia:

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut