Barça

Florentino truca a Rosell per desvincular-se de la informació de la COPE

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha trucat personalment al del Barcelona, Sandro Rosell, per confirmar que l'entitat madridista "no té res a veure" amb la informació de la cadena COPE en la qual relacionava el club amb pràctiques de dopatge, segons que ha explicat el portaveu de la junta blaugrana, Toni Freixa. Segons la informació oferta pel Barcelona, Florentino Pérez ha trucat per telèfon a Sandro Rosell, amb qui manté una bona relació personal, poc abans de les dotze del migdia per aclarir-li que el Reial Madrid no estava darrere de la informació oferta per la citada cadena de ràdio.

Actualitzat
"El nostre president no té cap motiu per no creure-s'ho", ha explicat Freixa, que ha anunciat que si finalment "s'identifiquen altres responsables amb aquests fets", llavors el Barcelona "actuarà amb la mateixa contundència".

Freixa es refereix a la interposició d'una demanda per part del Barcelona a la Cadena COPE per atemptar contra l'honor del club en relacionar-lo amb possibles pràctiques de dopatge per millorar el rendiment dels futbolistes del primer equip.

El periodista Juan Antonio Alcalá, que va ser el que va oferir la informació a la COPE, va sostenir ahir a la nit que la va obtenir "en una sèrie de converses amb gent a molt alt nivell directiu del Madrid".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut