Espanyol

Ferreyra: "No em penedeixo d'haver vingut a l'Espanyol"

El davanter argentí de l'Espanyol Facundo Ferreyra ha assegurat que no es penedeix del seu fitxatge per l'Espanyol i ha revelat que no és la primera vegada que el club blanc-i-blau intentava contractar-lo

Actualitzat

El davanter argentí Facundo Ferreyra ha assegurat en la roda de premsa posterior a l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque que no es penedeix del seu fitxatge per l'Espanyol i ha revelat que no és la primera vegada que el club blanc-i-blau intentava contractar-lo.

"Em van proposar venir i no ho vaig dubtar. Ja estaven interessats en el mercat anterior, i quan un club insisteix tant per algun motiu és, i no em penedeixo d'haver vingut."

Ferreyra ha explicat que està preparat per jugar amb un altre davanter i que espera ajudar l'equip tant si és titular com si surt des de la banqueta.

"No tinc cap problema per jugar amb un altre davanter, el míster hauria de canviar el sistema, però això no ho decidim nosaltres. Si em toca jugar jugaré, i si em toca esperar, esperaré. Siguin cinc o deu minuts, intentaré donar el millor possible per a l'equip."

Per últim, el Chucky ha explicat d'on li ve el seu sobrenom futbolístic, i ha afirmat que no creu que la recent eliminació del Sevilla als vuitens de final de la Lliga de Campions els afecti de cara al partit de Lliga d'aquest diumenge al RCDE Stadium.

"No pensem en l'eliminació del Sevilla. Si donem al partit una bona intensitat, segurament ens anirà bé."

Óscar Duarte, baixa per un edema ossi al peu esquerre

El central de l'Espanyol Óscar Duarte té un edema ossi en l'articulació de Lisfranc del peu esquerre, segons ha informat aquest divendres el club blanc-i-blau en un comunicat. El defensa costa-riqueny es va sotmetre a les últimes hores a proves mèdiques que han confirmat amb exactitud l'abast de la lesió.

Tot i que l'Espanyol no ha especificat el temps de baixa, Duarte és baixa segura per al partit d'aquest diumenge contra el Sevilla al RCDE Stadium. A més, tampoc podrà incorporar-se a la concentració de la selecció de Costa Rica.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut