Fernando Alonso (EFE)
Fórmula 1

Fernando Alonso no podrà competir en altres disciplines a banda de la Fórmula 1

Actualitzat

Les aventures de Fernando Alonso lluny de la Fórmula 1 tenen els dies comptats, i és que el director de l'equip Renault, Cyril Abiteboul, ha dit que quan l'asturià s'incorpori a la seva escuderia la temporada que ve no podrà compaginar la categoria reina de l'automobilisme amb cap altra competició. Els últims anys, Alonso ha pilotat cotxes en diverses proves de resistència com les 24 hores de Le Mans i ha participat a les 500 Milles d'Indianapolis en el seu repte particular d'aconseguir la famosa "triple corona". A banda, Alonso també va provar sort en l'última edició del Dakar. Abiteboul ho ha deixat ben clar:

"Fernando Alonso no competirà a les 500 Milles d'Indianapolis un cop torni a la Fórmula 1 amb Renault l'any que ve. Puc deixar molt clar que un cop ell estigui amb nosaltres no tindrà altres distraccions."

El director de Renault té molt present que els últims anys d'Alonso a la Fórmula 1, quan corria amb McLaren, es van caracteritzar per les seves primeres proves en competicions del món del motor alternatives a la categoria reina de l'automobilisme. Fins i tot, l'any 2017 l'asturià es va perdre l'emblemàtic GP de Mònaco de Fórmula 1 per disputar les 500 Milles d'Indianapolis.

 

Anar al contingut