Fórmula 1

Fernando Alonso no es posa pressió i no vol pensar a guanyar el Mundial al circuit d'Interlagos

Tot a punt al circuit d'Interlagos per al gran premi que, o bé decidirà el nou campió del món de Fórmula 1, o reduirà a la mínima expressió la nòmina de candidats. Fernando Alonso és el principal favorit, tot i que rebutja aquest paper. Aquest dijous, màxim secretisme al box de Ferrari, on el pilot d'Oviedo vigilava de prop el muntatge del seu F-10. Hi ha il·lusió, però no pressa. Ell creu que, si guanya el Mundial, ho farà la setmana que ve a Abu Dhabi. Al Brasil, però, en tindria prou si guanya i Webber no queda entre els quatre primers.

Actualitzat
Any 2006. Interlagos, Brasil. Un jove Alonso celebra el segon Mundial. El seu crit, el famós "Toma Ferrari", va fer fortuna. L'asturià treia així la ràbia acumulada després d'un llarg frec a frec amb Schumacher, una lluita plena de polèmiques. La cosa no s'acaba aquí. Ja se sabia que el 2007 correria a McLaren, fet que li havia de permetre emular el seu ídol, Ayrton Senna. Que poc s'imaginava llavors Alonso que el pas per McLaren seria un autèntic calvari i que el tercer títol l'hauria de buscar vestit amb el vermell de Ferrari. El destí ha volgut fins i tot que la primera pilota de partit la tingui un altre cop al Brasil, on espera, per cert, l'ajuda del seu company d'equip, Felipe Massa, especialista a Interlagos i extramotivat davant la seva afició.

Alguna cosa especial té Interlagos. Els últims cinc mundials s'han decidit aquí. Potser això explica que, tot i que són força cares, a hores d'ara pràcticament totes les entrades ja estiguin venudes.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut