Fernando Alonso i Max Verstappen a la qualificació del GP de Canadà
Fernando Alonso i Max Verstappen a la qualificació del GP del Canadà
Fórmula 1

Fernando Alonso: "A Verstappen li desitjo més sort de la que vaig tenir jo"

El pilot asturià recomana al neerlandès que no s'acomodi malgrat tenir a tocar el segon títol mundial

Redacció Esport3Actualitzat

Els anys 2005 i 2006 van ser els millors en la carrera esportiva d'un jove Fernando Alonso, que es coronava bicampió del món de Fórmula 1. L'asturià tenia 25 anys i es convertia en el pilot més jove de la història d'aquest esport a aconseguir dos títols.

La irrupció d'Alonso a la Fórmula 1 va acabar amb un domini de cinc mundials consecutius de Michael Schumacher amb Ferrari. Molts pensaven que l'asturià podria arribar a l'alçada de l'alemany en nombre de victòries i títols mundials. Però, de mundials, no n'hi ha hagut més.

Fernando Alonso ha estat tres temporades subcampió del món, i el 2007, un any molt polèmic, va ser tercer a només un punt del campió, Kimi Räikkönen.

Ara, Alonso ha volgut advertir Max Verstappen, el pilot de moda a la Fórmula 1. El neerlandès va superar Lewis Hamilton la temporada passada en una lluita històrica, i aquest diumenge, al Gran Premi de Singapur, Mad Max pot sumar el seu segon Mundial.

"Max té molt camí al davant, són 24 anys, però li desitjo més sort de la que vaig tenir jo. Perquè jo tenia aquestes estadístiques amb 26 anys i són les mateixes que tinc ara. Estic segur que amb Red Bull només pot anar a millor."

"Mereix plenament el títol, han estat el millor equip i el millor pilot. El quan no és important, perquè el guanyaran, ja sigui aquí o al Japó."

Anar al contingut