Waterpolo

Espanya tomba Sèrbia als penals i es classifica per a les semifinals de l'Europeu

En una reedició de l'última final europea que es va disputar a Barcelona, el conjunt espanyol s'ha acabat imposant en el llançament de penes màximes després d'arribar-se amb empat a sis al final del temps reglamentari

David CarballoActualitzat

La selecció espanyola de waterpolo ha tombat Sèrbia als penals i s'ha classificat per a les semifinals de l'Europeu de Budapest. En una reedició de l'última final europea que es va disputar a Barcelona, el conjunt espanyol s'ha acabat imposant en el llançament de penes màximes després d'arribar-se amb empat a sis al final del temps reglamentari.

Espanya no ha fet un bon inici i ha topat amb la dura defensa dels serbis, que han començat agafant la iniciativa. Però els homes de David Martín no s'han desesperat i han capgirat la situació abans del descans. Al final dels dos primers quarts, els espanyols dominaven per dos gols de diferència (3-5), però en la represa Sèrbia ha reaccionat i ha estat capaç d'igualar les forces amb un parcial de 3 a 1.

En la tanda de penals, el porter de l'Atlètic-Barceloneta Dani López Pinedo ha estat clau amb les seves aturades i ha donat una agònica classificació al conjunt espanyol, que s'enfrontarà en semifinals al guanyador del Croàcia-Grècia.

Anar al contingut