bàsquet

Espanya perd amb l'Eslovènia de Doncic i jugarà contra els Estats Units (87-95)

El gran partit de Ricky Rubio no ha evitat la primera derrota dels de Scariolo en aquests Jocs de Tòquio 2020

Redacció Esport3Actualitzat

La selecció espanyola de bàsquet a perdut 87-95 contra l'Eslovènia de Doncic. Els espanyols queden relegats a la segona posició i els eslovens són els primers del grup. El conjunt de Sergio Scariolo es veurà les cares contra la totpoderosa selecció dels Estats Units als quarts de final.

El gran partit de Ricky Rubio, amb 19 punts i les 9 assistències, no ha estat suficient per contrarestar l'equip d'un Doncic que no ha tingut el seu millor partit tot i fer 12 punts i 9 assistències.

Mal tram final de l'equip espanyol

Un parcial d'11 a 2 a l'inici del tercer quart semblava que donava tranquil·litat a Espanya, però els eslovens han acabat remuntant i s'han posat al davant al final del període. En el tercer quart, l'equip de Doncic no ha afluixat fins a col·locar-se tres punts amunt a falta d'1:39 per al final del partit. Una gran jugada individual de Ricky ha permès al combinat espanyol posar-se a un punt, però Alberto Abalde ha fallat el triple a falta de 17 segons. Després de dos tirs lliures anotats per Prepelic, Ricky ha fallat el triple que podria haver forçat la pròrroga.

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut