Ousmane Dembélé celebrant un dels seus gols recents
Ousmane Dembélé celebrant un dels seus gols recents
barça

Es cuida i és estimat pels companys: així és el nou Dembélé

Implicació, ajuda, treballl... L'entrenador del francès posa paraules a la metamorfosi del "mosquit"

Redacció Esport3Actualitzat

L'arribada de Xavi Hernández a la banqueta del Barça ha coincidit amb la millor versió d'Ousmane Dembélé. No sembla una casualitat tenint en compte la predilecció de l'egarenc amb els extrems. Des que l'entrenador va tornar a comptar amb ell després de passar unes setmanes apartat per la seva negativa a renovar, el francès sembla un altre. No es lesiona des de l'any passat i ha estat clau en la bona ratxa de l'equip. Ha estat determinant en més d'un partit, com el de la golejada al Bernabéu.

Aquest dissabte, abans del Llevant-FC Barcelona, el tècnic de Terrassa ha posat paraules a la metamorfosi del "mosquit". Sentint Xavi, Dembélé ha madurat als seus 24 anys: en queda poc, d'aquell jove despistat que duia un estil de vida desorganitzat, es passava els dies jugant a la videoconsola i era un estrany per als seus companys:

"No tinc cap queixa de l'Ousmane, és estimat pels companys, ajuda l'equip i és professional. Es cuida. Als partits treballa en defensa i recupera pilotes."

L'únic dubte és: serà a temps el Barça de reconduir les negociacions amb el seu representant per gaudir més temps del nou Dembélé?

Anar al contingut