Eric Garcia, titular contra el Bournemouth (@ManCity)
Futbol Internacional

Eric Garcia reapareix amb un casc de protecció en la victòria del Manchester City en la Carabao Cup (2-1)

El central de Martorell no havia pogut debutar aquesta temporada, per culpa d'un trau al cap que va requerir 17 punts de sutura. Guardiola també va donar la titularitat al jove Adrià Bernabé, lesionat després de només 36 minuts al camp

Disset punts va necessitar Eric Garcia, després d'una forta topada al cap durant un entrenament del Manchester City. La ferida, d'entrada, el va deixar fora de l'equip en la primera jornada de la Premier, fet que va disparar els rumors sobre el seu futur al club. Però Guardiola no va dubtar a donar-li la titularitat en l'estrena de la Carabao Cup, contra el Bournemouth. El central del Martorell, amb un casc de protecció com el que fan servir alguns jugadors de rugbi, va disputar els 90 minuts.

Adrià Bernabé, titular i lesionat

Guardiola també va apostar, en l'onze titular dels "citizens",  per un altre jove format als planters del Barça i de l'Espanyol: Adrià Bernabé. Era el seu debut com a titular, però només va aguantar 36 minuts dins del camp. Va ser substituït per Mendy després de rebre un cop a la cama.

Guardiola, preocupat per Adrià Bernabé (Reuters)

En el duel contra el Bournemouth, corresponent a la tercera ronda de la Carabao Cup, Phil Foden va ser el més destacat del Manchester City (2-1). Va servir l'assistència per al joveníssim Liam Delap en el primer gol local i, després de l'empat anotat per Sturridge, va sentenciar en aprofitar un rebot al pal. El pròxim rival del City, en els vuitens de final d'aquesta Carabao Cup, serà el Burnley.

 

 

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut