Ansu Fati en un entrenament
Barça

Ansu Fati segueix amb molèsties i continua al marge del grup

El jove jugador blaugrana fa una setmana que fa treball al marge del grup. Té molèsties als genolls, però des del club asseguren que no és preocupant

Redacció Esport3Actualitzat

Després de gaudir d'un dia de descans, la plantilla del Barcelona ha tornat aquest divendres a la feina, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, per seguir preparant la tornada a la competició.

Un entrenament que ha tingut novament la baixa d'Ansu Fati, que des de divendres passat no s'exercita amb la resta de companys. El jove jugador blaugrana ha fet treball específic al gimnàs de la Ciutat Esportiva per poder fer net amb les molèsties als genolls que arrossega. Des del club s'assegura que no és greu ni important, però s'ha apostat per la prudència, ara que ja s'apropa el retorn de la competició.

A començaments de temporada, Ansu ja va ser baixa alguns partits per problemes justament als genolls, que aleshores es van atribuir al creixement i l'edat del futbolista.

Com els últims dies, els jugadors s'han dividit en dos grups de fins a 14 jugadors, tal com permeten les autoritats sanitàries, i s'han exercitat als camps 2 i 3 de les instal·lacions de Sant Joan Despí.

Aquest dissabte, els homes que dirigeix Quique Setién faran l'últim entrenament de la setmana, a partir de les 9.30, perquè el cos tècnic els ha concedit festa també diumenge.

Anar al contingut